Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vodimedicor SRL s-a adresat Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. Motivul - o licitaţie organizată de Spitalul Militar Constanţa

ro

04 Aug, 2017 00:00 3200 Marime text
Nemulţumită de o licitaţie organizată de Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02175, cu sediul în Constanţa, societatea Vodimedicor SRL s-a adresat Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC).
 
Prin contestaţia înregistrată la CNSC cu numărul 30236/24.07.2017, înaintată de SC Vodimedicor SRL, cu sediul în Voluntari, formulată împotriva rezultatului etapei de evaluare a propunerilor tehnice pentru lotul 6, emis de Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02175 (Spitalul Militar), cu sediul în Constanţa, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii simplificate organizate în vederea atribuirii contractului având ca obiect „echipamente medicale, opt loturi“ - lotul 6 - „lampă scialitică“, s-a criticat decizia autorităţii contractante de respingere a ofertei sale ca fiind neconformă. Consiliul a respins, ca inadmisibilă, contestaţia formulată de SC Vodimedicor SRL, în contradictoriu cu Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02175, în calitate de autoritate contractantă. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de zece zile de la comunicare.
 
Precizăm că am luat legătura cu reprezentanţii Vodimedicor SRL, iar aceştia au promis că vor reveni cu un punct de vedere, pe care îl vom publica în momentul în care vom primi.

Vodimedicor SRL, în datele Registrului Comerţului 

Potrivit Registrului Comerţului, Vodimedicor SRL a fost înfiinţată în anul 2014 şi are sediul social în oraşul Voluntari, şoseaua Erou Nicolae Iancu. Capitalul social subscris, de 1.010 lei, integral vărsat, este compus din 101 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este deţinută de Cristinel-Spiridon Vodislav, născut pe 12.12.1954, în Târgu Jiu, judeţul Gorj, cu 50% din capitalul social, şi Dana-Maria Vodislav, născută pe 1.10.1957, în Târgu Jiu, Gorj, cu 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de cercetare - dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie, este Cristinel Spiridon Vodislav.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: comandant - col. dr. Aurel Trana, director financiar-contabil - col. ec. Octavian Coman, consilier juridic - mr. just. mil. Constantin Alin Damian, director medical - col. dr. Cornelia Asandei, şef Secţie Chirurgie - col. dr. Gheorghe Ştefan, şef Secţie Medicină Internă - col. dr. Marina Mihăiţă, dr. Mihaela Dobre, dr. Carmen Mocanu, dr. Bianca Daniela Iordache, economist achiziţii - Andreea Crăciun.
 
Potrivit caietului de sarcini, contractul „Echipamente medicale - opt loturi“ constă în următoarele: furnizare electrocardiograf portabil, holter tensiune arterială, sondă eco cord şi soft cord pentru ecograf Logiq F6, monitor funcţii vitale, masă de consultaţii şi tratament, lampă scialitică, masă ginecologica mecanică, microscop consultaţii ORL.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii