Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizită de curtoazie Teodor Meleșcanu l-a primit pe ambasadorul Republicii Polonia la București

ro

30 Jan, 2017 20:40 1305 Marime text
Imagini pentru mae aniMinistrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, l-a primit astăzi, 30 ianuarie, pe ambasadorul Republicii Polonia la București, Marcin Wilczek, în vizită de curtoazie.

„Întâlnirea a constituit un bun prilej pentru a aprecia calitatea relațiilor dintre România și Polonia, dialogul politic intens şi proiectele derulate în cadrul Parteneriatului Strategic dintre cele două state, precum şi de a reconfirma dorinţa reciprocă de a continua aprofundarea acestora, pe toate palierele”, potrivit unui comunicat MAE remis ZIUA de Constanţa.

„În ceea ce priveşte relaţiile economice, a fost subliniat interesul ambelor părţi pentru amplificarea cooperării în domeniu, atât în sfera comercială cât şi în cea a investiţiilor, precum şi pentru concentrarea asupra sectoarelor unde există un potenţial încă insuficient explorat. A fost subliniată, totodată, importanța continuării aprofundării cooperării dintre cele două state în cadrul UE şi NATO, pe baza intereselor comune şi a similitudinii de opinii în multiple domenii. A fost salutată, în context, consistența dialogului în materie de securitate, fiind menţionat interesul continuării inițiativelor promovate împreună de România și Polonia, respectiv formatul București (B9) și trilaterala România - Polonia – Turcia”, potrivit comunicatului citat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii