Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Străzi din Năvodari şi din cartierul Depozitul 10, asfaltate de Termica Distribuţie Năvodari

ro

27 Jun, 2016 00:00 3832 Marime text

 
Locuitorii din oraşul Năvodari şi din cartierul Depozit 10 vor avea parte de străzi asfaltate. Societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL a dat curs solicitărilor locuitorilor din oraş, de aceea, în urma recomandărilor, mai multe străzi vor fi asfaltate. Unele dintre ele sunt aproape gata, iar altele vor fi finalizate în cel mai scurt timp. Angajaţii Termica Distribuţie Năvodari SRL lucrează la foc continuu pentru a putea rezolva nevoile cetăţenilor ce au solicitat societăţii reabilitarea anumitor porţiuni.
 
„În Depozitul 10 au fost efectuate lucrări pe strada D 11 şi D 15. Pe aceste străzi au fost realizate lucrări de împietruire, asfaltare şi bordurare. Pe de altă parte, în oraş, pe nişte străzi care au fost văduvite de-a lungul timpului şi pentru care au existat solicitări din partea locuitorilor, am executat lucrări de împietruire şi bordurare. Vorbim de străzi ca aleea Sibioarei, Prelungirea Recoltei, Lanului, Labirintului şi Locomotivei“, a explicat Silvia Caracostea, director de producţie al societăţii Termica Distribuţie Npăvodari SRL.


 
Pe lângă aceste lucrări, Termica Distribuţie Năvodari SRL execută lucrări de reparaţii, refacere trotuare, refacere borduri, plombe asfaltice. „Sunt lucrări pe care le executăm la solicitarea principalului nostru beneficiar, Primăria Năvodari“, a mai spus Silvia Caracostea.
 
La momentul actual, în Depozitul 10, străzile cuprinse în acest proiect sunt la stadiul de pietruire, iar în următoarele zile va fi pus şi primul strat de asfalt. În oraşul Năvodari, lucrările sunt finalizate în proporţie de 80%.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii