Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societăţile Cambela Prod SRL şi Highlife Properties SRL au fuzionat. Care au fost motivele acestei decizii

ro

16 Jun, 2017 00:00 8433 Marime text
Cambela Prod SRL, societate absorbantă, cu sediul social în satul Stejaru, comuna Stejaru, judeţul Tulcea, deţinută de asociatul unic Bela Tănase, şi Highlife Properties SRL, societate absorbită, cu sediul social în satul Stejaru, comuna Stejaru, judeţul Tulcea, au fuzionat.
 
În urma hotărârilor asociaţilor celor două societăţi participante la fuziune, adică decizia nr. 1 din 12.04.2017 şi decizia din 14.04.2017, prin care s-au hotărât condiţiile şi elaborarea prezentului proiect de fuziune a celor două societăţi comerciale prin absorbţie, şi ca urmare a bilanţurilor contabile întocmite la data de 31.03.2017, ambele societăţi au elaborat prezentul proiect de fuziune, fără numirea unui expert de specialitate şi fără întocmirea unor rapoarte de evaluare.
 
Fuziunea prin absorbţie a celor două societăţi comerciale este motivată de faptul că acestea au acelaşi sediu social, aceleaşi interese şi aceeaşi conducere, administratorul ambelor societăţi fiind Bela Tănase. Din punct de vedere economic, fuziunea este motivată de faptul că ambele societăţi au în vedere ca activităţi economice dezvoltarea imobiliară. SC Cambela Prod SRL are deja construite trei ansambluri de blocuri de locuinţe în Constanţa, locuinţe care au fost avizate de Inspecţia de Stat în Construcţii, încadrate din punct de vedere arhitectural în peisajul urbanistic al oraşului Constanţa şi care au fost vândute 100%. SC Highlife Properties SRL are în proprietate un teren pe care intenţiona să construiască un ansamblu rezidenţial şi are nevoie de expertiza şi puterea financiară a SC Cambela Prod SRL.
 
Cele două societăţi, odată cu acordul de fuziune, consideră că vor putea asigura o politică de marketing şi managerială unitară pentru derularea activităţilor care intră în obiectul lor de activitate, folosirea optimă a resurselor materiale umane, logistica de care dispun, folosirea parteneriatelor deţinute.
 
Decizia de fuziune a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
Citeşte şi:
 
Investitorul Bela Tănase, care dorea să construiască lângă CCINA, mai bifează o afacere imobiliară. De data asta, în Mamaia
 
Cristina Şerbu şi Cambela Prod SRL s-au adresat APM Constanţa. Este vizată o investiţie imobiliară în coasta CCINA (document)
 
Constănţenii nu vor blocuri noi pe bulevardul Lăpuşneanu Dezbatere publică cu scântei pentru PUZ-ul iniţiat de Bela Tănase (galerie foto)
 
UPDATE. A început dezbaterea publică asupra propunerilor PUZ-ului privind zona bulevardul Alexandru Lăpuşneanu - aleea Argeşului, bloc S6 (galerie foto)
 
Constanţa spune NU betoanelor Construcţia unor blocuri pe bulevardul Lăpuşneanu scoate oamenii în stradă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii