Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se doreşte crearea unui brand turistic Cernavodă a lansat în dezbatere publică Strategia de promovare a turismului în oraş (document)

ro

13 Nov, 2013 00:00 4713 Marime text
Primăria Cernavodă a lansat în dezbatere publică Strategia de promovare a turismului în oraş. Documentul poate fi consultat, până la data de 22 noiembrie, pe site-ul instituţiei www.primaria-cernavoda.ro sau la sediul Primăriei.

Autoritatea locală aşteaptă propuneri de îmbunătăţire a acestei documentaţii. Edilul Gheorghe Hânsă a luat decizia să-i implice şi pe liceeni în acest proiect. În acest sens, s-a dat startul unei campanii în rândul tinerilor din clasele a XI-a şi a XII-a din oraş, care sunt provocaţi să vină cu propriile sugestii. În data de 22 noiembrie, în aula liceului din oraş reprezentanţii Primăriei Cernavodă se vor întâlni cu participanţii la proiect. „Aşteptăm idei, propuneri referitoare la planul nostru de dezvoltare a turismului în oraşul Cernavodă.

Vrem să aflăm şi părerea tinerilor”, a declarat Sorina Popa, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cernavodă. Potrivit acesteia, nu este exclus ca propunerile extraordinar de tentante să fie premiate şi promovate de autoritatea locală. Însă, în principal, ideea acestei campanii este aceea de a-i informa pe tinerii din ultimii ani de liceu cu privire la Strategia Primăriei Cernavodă de promovare a turismului şi de a-i consulta pe aceştia pe marginea acestui document.

Prin această strategie se doreşte crearea şi dezvoltarea viitorului brand turistic, reabilitarea patrimoniului cultural, amenajarea orientată către turist a structurilor de primire turistică şi a celor de agrement, promovarea potenţialului turistic, crearea şi semnalizarea unor produse/circuite turistice la nivelul zonei Cernavodă, care să permită vizitatorilor să cunoască atât atracţiile urbane şi obiectivele de patrimoniu, cât şi stilul de viaţă din zonă.
Nu în ultimul rând, Strategia face trimitere la proiectele de consolidare a digului şi de amenajare a falezei. Mai precis, primarul Gheorghe Hânsă vrea să transforme faleza în zonă de promenadă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii