Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şase tone de gunoaie, adunate pe plaja Corbu Cum au marcat angajaţi ai Rompetrol Ziua Mediului (galerie foto)

ro

06 Jun, 2013 00:00 4732 Marime text
Pentru câteva ore au părăsit birourile, au închis calculatoarele şi telefoanele şi „înarmaţi” cu saci menajeri au descins pe plaja de la Corbu.

Ieri, de Ziua Mediului, peste 50 de angajaţi ai companiei Rompetrol au participat la o acţiune de ecologizare a plajei de la Corbu. O bună parte dintre cei 50 de voluntari au fost manageri şi directori din cadrul companiei.  Voluntarii companiei Rompetrol au adunat şase tone de deşeuri de pe patru kilometri de plajă. Evenimentul desfăşurat de voluntarii de la Rompetrol a fost organizat în parteneriat cu Consiliul Local din Corbu. Astfel, pe lângă sprijinul financiar acordat de companie proiectelor de dezvoltare comunitară, angajaţii contribuie prin voluntariat şi la soluţionarea unor probleme ale comunităţilor. Programul promovează voluntariatul în rândul angajaţilor Rompetrol şi le oferă acestora oportunităţi concrete de implicare în comunităţile în care compania îşi desfăşoară activitatea. Acţiunea de voluntariat vine în sprijinul biodiversităţii şi al ecosistemului din zona de coastă a plajei din Corbu, una dintre cele mai frumoase din România. „Există deja o tradiţie a voluntariatului la noi. Prin ecologizarea plajei demonstrăm responsabilitatea noastră faţă de mediu”, a declarat Sorin Graure, director Rompetrol Rafinare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Emilian 06 Jun, 2013 11:48 Jos palaria! Angajatii Rompetrol s-au mobilizat sa curete plaja de la Corbu. Mai rar vezi manageri si directori sa se implice in treaba asta...