Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reales vicepreşedinte al SIF Muntenia Daniel Pandele - „De trei ani activez pe piaţa investiţiilor de capital şi am reuşit multe”

ro

29 Apr, 2013 00:00 7139 Marime text
Acţionarii Societăţii de Investiţii Financiare (SIF) Muntenia. au ales pe 26 aprilie un nou Consiliu al Reprezentanţilor.

Afaceristul constănţean Daniel Pandele a redevenit pentru a doua oară vicepreşedintele Societăţii de Investiţii Financiare (SIF) Muntenia. Cu un trecut vast în lumea business-ului, Pandele a fost ales pe 26 aprilie, pentru a doua oară, vicepreşedinte al Consiliului reprezentanţilor acţionarilor societăţii de investiţii financiare. „După sărbători avem în plan o mai bună organizare a SIF Muntenia. Împreună cu preşedintele Alina Ruxandra Albu, vom analiza şi evalua angajaţii şi vom lucra mai mult cu  societăţile pe care le deţine SIF Muntenia.

Împreună vom face ceva vizibil. Din păcate, avem în portofoliu şi societăţi în lichidare şi, firesc, avem mult de lucru. De trei ani activez pe piaţa investiţiilor de capital şi am reuşit multe", a declarat Daniel Pandele. Din portofoliul SIF Muntenia fac parte companii cum ar fi BRD, Erste Bank, Sem Rom, Avicola Bucureşti, Cocor Bucureşti sau Unirea Shopping Center. Daniel Pandele este membru fondator, acţionar şi administrator al Dorally Mall şi a pus bazele primei pieţe private din Constanţa, Piaţa Tomis 3. Are o experienţă de un an şi jumătate pe Bursă şi de 20 de ani pe piaţa Forex de schimb valutar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii