Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul autorulotei în care a ars de vie o fetiță la Constanța. Ce ar fi cauzat tragedia

ro

06 Sep, 2017 20:52 3202 Marime text
Anchetatorii au reușit să afle o primă ipoteză în cazul autorulotei cuprinse de flăcări duminică seară pe bulevardul Mamaia din Constanța, incendiu în care a ars de vie o fetiță de numai 6 ani.
 
Primele investigații arată, potrivit Protv.ro, că incendiul care a curmat viaţa unei copile de 6 ani, a pornit de la o defecţiune la sistemul de încălzire şi gătit, din auto-rulotă, care a fost modificată în interior.
 
Procurorii încă nu au reuşit să vorbească cu proprietarul, pentru că este în stare gravă la spital.
 
Bărbatul de 30 de ani era la volan, iar soţia lui, spun anchetatorii, era în cabina de duș, în momentul în care rulota a luat foc în mers. Copiii erau în spate, iar părinţii au reuşit să îl salveze doar pe băiatul de 7 ani. Sora lui, cu un an mai mică, a murit din păcate arsă de vie.
 
Proprietarii au instalat în autovehiculul vechi din ’89 o butelie, deşi specialiştii recomandă ca aceasta să fie aşezată într-un loc izolat, cu aerisire. Cel mai probabil era pe baza de GPL, având în vedere viteza cu care s-a propagat vălvătaia, spun anchetatorii.
 

Viorel Teliceanu, procuror: “Sursa potenţială a incendiului ar fi o defecţiune la sistemul de încălzire şi gătit. Cercetările sunt îngreunate şi de faptul că persoana implicată, care a fost cel mai aproape de locul izbucnirii incendiului, este internată în stare gravă la spital şi nu poate oferi informaţii.”
 

Anchetatorii încă analizează autovehiculul.
 

Viorel Teliceanu, procuror: “Există o informație din partea celor care au intervenit, potrivit căreia soţul voia să încălzească apa! Tot de la acele persoane a rezultat că erau vapori miros de benzină. Nu ştim dacă a încurcat sursele de combustibil!” Nu excludem nici o varianta, de aia am dispus o expertiză, ca să stabilim cu exactitate sursa incendiului.

Sursa: protv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii