Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa îşi şcoleşte angajaţii. Va plăti peste 32.000 de lei (documente)

ro

18 Aug, 2016 00:00 2445 Marime text


Primăria Municipiului Constanţa va organiza şi desfăşura două proceduri de achiziţii publice pentru atribuirea a două contracte privind „Servicii de formare profesională pentru 32 de persoane pe tema Norme de aplicare a legilor achiziţiilor publice şi sectoriale“ şi „Servicii de formare profesională pentru 20 de persoane pe tema Expert achiziţii publice“.
 
Valoarea estimată a contractului „Servicii de formare profesională pentru 32 de persoane pe tema Norme de aplicare a legilor achiziţiilor publice şi sectoriale“ este de 13.800 de lei fără TVA. Ofertele financiare au fost înregistrate în catalogul electronic SEAP până ieri, 17 august, ora 14.00.
 
Oferta financiară pentru „Servicii de formare profesională pentru 20 de persoane pe tema Expert achiziţii publice“ va fi notificată în catalogul electronic SEAP până azi, 18 august, ora 14.00. Contactul are o valoare estimată de 17.800 de lei fără TVA.

„Nevoia de formare este absolut necesară într-o instituţie publică ce se confruntă cu modificări ale cadrului legislativ, cu sarcini din ce în ce mai multe şi mai dificile şi cu dezvoltarea tipurilor şi numărului de nevoi ale cetăţenilor. Prin Hotărârea Guvernului nr. 1066/2008 au fost aprobate normele privind formarea profesională a funcţionarilor publici, al cărei scop îl constituie asigurarea cadrului necesar derulării procesului de îmbunătăţire continuă a pregătirii profesionale, abilităţilor şi competenţelor necesare exercitării prerogativelor de putere publică, în vederea dezvoltării unui serviciu public stabil, profesionist, transparent, eficient şi imparţial, în interesul cetăţenilor, precum şi al autorităţilor şi al instituţiilor publice din administraţia publică.
 
Prin programele de formare profesională se asigură dezvoltarea competenţelor, cunoştinţelor şi abilităţilor profesionale ale participanţilor în domeniile vizate, tematicile fiind reprezentate şi dezbătute de formatori, cadre didactice universitare şi persoane cu expertiză în domeniile respective“, se arată în cele două anunţuri de participare la licitaţie.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta cele două anunţuri de participare la licitaţiile publice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii