Pentru perioada Paştelui
informaţii utile, tradiţii, program magazine
22:02 23 05 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Patru investitori doresc să își supraetajeze un bloc situat în Năvodari

ro

13 May, 2016 16:43 722 Marime text
Niculae şi Sanela Bordei, Ionuţ Guţă și Ionel Postolache doresc să își supraetejeze un bloc situate în Năvodari. Astfel, cei patru investitori au depus un memoriu la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa prin care solicită modificarea proiectului în curs de execuţie autorizat cu autorizația de construire 136/17.03.2016, prin modificare regim de înălţime de la P+4E la P+5E+Ep tehnic şi amenajare spaţii comerciale la parter. Edificiul c ear urma să fie modificat este situate în orașul Năvodari, pe strada Mării numărul 26, din județul Constanţa.
 
La cererea beneficiarului se propune întocmirea unui proiect pentru modificarea proiectului în curs de execuţie autorizat cu A.C. nr. 136 / 17.03.2016, prin modificarea regimului de înălţime de la P+4E la P+5E+Ep tehnic şi amenajarea de spaţii comerciale la parter, cu păstrarea funcţiunii de imobile de locuit pentru restul nivelelor.
 
Terenul se învecinează după cum urmează: la Nord – strada Mării – retragere de la stradă 3.12 m; la Sud – teren Consiliul Local Năvodari şi imobil P+4E – retragere de la limita de proprietate 1.78 m, distanţă între clădiri 3.78 m; la Est – strada Frunzelor – retragere de la stradă 9.65 m;  la Vest – bloc Consir, numărul 24 şi C.L. – retragere de la limita de proprietate şi distanţă între clădiri 2.10m.
 
Pe teren s-a început execuţia imobilului de locuinţe autorizat iniţial cu autorizația de construire numărul 136 / 17.03.2016 şi regim de înălţime P+4E. Suprafaţă terenului este de 499.00 mp, iar imobilul este propus P+5E+Ep tehnic urmând să aibă o suprafaţă construită propusă de 198,00 mp şi suprafaţă construită desfăşurată de 1368,65 mp (fără etajul tehnic).
 
Construcţia propusă va cuprinde următoarele spaţii funcţionale: la parter va fi Hol + Casa scării + Lift; - 2 spaţii comerciale; la etajele 1, 2, 3, 4 și 5 vor fi Hol + Casa scării; 4 x apartamente cu 2 camere; lift; iar la etajul parţial ethnic va exista Hol + Casă scării; spaţii tehnice; lift; terasă necirculabilă.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii