Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofertele de depun până la sfârşitul lunii RAPPS caută să repare centralele termice de la Vila de protocol de la Neptun (document)

ro

21 Jul, 2015 00:00 2250 Marime text
Regia Autonoma Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti caută o firmă care să se ocupe de întreţinere la echipamente din centralele termice de la Sucursala pentru Reprezentare şi Protocol de la Neptun, potrivit Licitatiapublica.ro. Potrivit invitaţiei de participare, serviciile constau în executarea reviziilor periodice şi verificarea, respectiv repararea centralelor termice de la vila de Protocol de la Neptun în scopul menţinerii şi repunerii în funcţiune a acestora la parametri normali.
 
Pentru contractul „Servicii de reparare şi de întreţinere a încălzirii centrale“, RAPPS estimează că poate cheltui pana la 25.480 de lei. Persoanele ce deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante sunt: Mitica Popescu - Director, Fotu Elena - Director Economic, Ivanescu Florin - Inginer sef, Guran Gabriel - Avocat Avizare Legislaţie, Capbun Constanţa - Responsabil Atribuire Contracte Achiziţii. Licitaţia se va desfăşura offline, iar câştigătoare va fi declarată oferta cu preţul cel mai scăzut. Ofertele pot fi depuse până la 31 iulie, ora 12.00, iar o oră mai târziu vor fi deschise. Detalii suplimentare pot fi obţinute din anunţul publicat în secţiunea „Documente“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii