Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Generală Ordinară a acționarilor Societății Neptun Olimp, convocată în ședință. Ce subiecte se află pe ordinea de zi

ro

26 Jul, 2018 19:16 2245 Marime text
Consiliul de Administrație al Societății Neptun Olimp S.A.. cu sediul în Neptun județul Constanța, convoacă Adunarea Generală Ordinară a acționarilor în data de 6.09.2018, ora 12.00 la sediul societății cu următoarea ordine de zi:
 
1. Aprobarea demarării procedurii privind vanzarea activului Teren intravilan liber limitrof vest Vila nr. 6 lot 2, în suprafață de 427.24 mp, situată în Stațiunea Neptun. jud. Constanța:
2. Aprobarea demarării procedurii privind vânzarea activului Teren intravilan liber acces Hotel Sulina, lot 4/2/2 în suprafață de 327,92 mp. situată în Stațiunea Neptun. jud. Constanța:
3. Aprobarea demarării procedurii privind vânzarea suprafeței de teren de 5.134,10 mp aferentă Complexului Astoria din Eforie Nord, bd. Tudor Vladimirescu. nr. 9. Jud. Constanța:
4. Aprobarea demarării procedurii privind propunerea de divizare asimetrică a societății mixte Holiday Club Neptun SA, situată în Stațiunea Neptun, jud. Constanța, la care societatea Neptun Olimp SA este acționar minoritar.
5. Aprobarea demarării procedurii privind propunerea de vânzare prin licitație cu strigare a pachetului de acțiuni deținut de Neptun Olimp SA în cadrul societății mixte Flamingo Estival 2002 SA, situată în Stațiunea Olimp, jud. Constanța:
6. Aprobarea datei de identificare a acționarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor adunării generale ordinare a acționarilor, propunerea privind dată de înregistrare fiind dată de 27.09.2018:
7. Aprobarea împutemicirii persoanei care urmează a efectua publicitatea și va depune la Oficiul Registrului Comerțului hotărârile adoptate de Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor..
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii