Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie reluată pentru execuţia viitorului debarcader de la Hârşova (document)

ro

26 Feb, 2015 00:00 3154 Marime text


Primarul oraşului Hârşova, Tudor Nădrag, a semnat, anul trecut, contractul de finanţare a proiectului „Construire punct debarcare, descărcare şi primă comercializare a peştelui în Oraşul Hârşova, judeţul Constanţa“. Proiectul a primit o finanţare nerambursabilă de 1,047 de milioane de lei, prin Programul Operaţional pentru Pescuit.
 
În acest sens, Primăria oraşului Hârşova a anunţat desfăşurarea unei proceduri publice în vederea atribuirii contractului de execuţie lucrări pentru obiectivul „Construire punct debarcare, descărcare şi primă comercializare a peştelui în Oraşul Hârşova“. Aşa cum reiese din anunţul de participare, publicat pe licitatiapublica.ro, valoarea totală supusă procedurii de achiziţie publică este de 768.575 de lei fără TVA, din care: amenajare teren - 14.540 de lei, execuţie lucrări ponton - 205.560 de lei, execuţie clădire - 500.307 lei, utilaje şi echipamente - 39.900 de lei, organizare de şantier - 8.268 de lei. Nu sunt prevăzute cheltuieli diverse şi neprevăzute. Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 3 martie, ora 11.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 12.00. Ofertanţii trebuie să depună o garanţie de participare de 15.300 de lei.

 Responsabili cu atribuirea contractului

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Tudor Nădrag, Brătianu George, Moşoianu Dragoş Constantin, Roşca Marian, Cheran Carmen, Dominte Mihaela, Leciu Liliana şi consilierii locali Brătianu George, Bucşan Maria, Bujeniţa Alexandru, Chiriţă Ionel, Dia Ionel, Fricăţel Vladimir, Gae Ionel, Ionescu Viorel, Mihai Tudor, Moroianu Valerica, Popa Gheorghe, Radu Silvia, Rădulescu Ion Cristian, Sîngeorzan Volumia, Toma Ionel, Topor Alexandra, Tromiadis Mircea.

Ce condiţii sunt impuse ofertanţilor

Cei care vor participa la respectiva licitaţie trebuie să nu înregistreze datorii la bugetul general consolidat şi la bugetul local. Media cifrei de afaceri globale din ultimii trei ani, respectiv 2012, 2013, 2014, trebuie să fie de cel puţin 1.530.000 de lei fără TVA. Participanţii mai sunt obligaţi să prezinte o listă a lucrărilor executate în ultimii cinci ani, din care să rezulte că au fost executate în conformitate cu normele profesionale în domeniu şi că au fost duse la bun sfârşit lucrări similare în valoare cumulată de minimum 768.000 de lei, exclusiv TVA. De asemenea, ofertanţii vor prezenta şi o listă cu cei responsabil de îndeplinirea contractului de lucrări şi informaţii, care să conţină informaţii privind studiile, pregătirea profesională şi calificarea acestora. Nu în ultimul rând, ei vor depune o declaraţie privind dotările specifice, utilajele, echipamentul tehnic, mijloacele de transport, laboratoarele şi alte mijloace fixe pe care ofertantul se angajează să le utilizeze pentru îndeplinirea corespunzătoare a contractului de lucrări, în termenul declarat prin oferta sa pentru execuţia lucrărilor.
 
Anunţul de participare la licitaţie poate fi vizualizat în ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, la secţiunea documente.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii