Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţia, pe 27 ianuarie Cine va furniza energie electrică către ISU „Dobrogea“? (document)

ro

18 Jan, 2016 00:00 1700 Marime text

 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“ lansează o procedură publică pentru atribuirea contractului „Acord-cadru de furnizare energie electrică“, cu o valoare estimată cuprinsă între 241.000 şi 269.900 de lei.
 
Aşa cum reiese din anunţul nr. 384195/15.01.2016, publicat pe  licitatiapublica.ro, perioada prevăzută pentru desfăşurarea acordului-cadru este de 30 de luni. Autoritatea contractantă intenţionează să achiziţioneze, în baza acordului-cadru şi a contractelor subsecvente, energie electrică destinată desfăşurării activităţii. Acordul-cadru va fi încheiat cu un singur potenţial furnizor, iar atribuirea contractelor subsecvente se va realiza fără reluarea competiţiei.
 
Acordul-cadru are ca obiect furnizarea de energie electrică pe o perioadă de 30 de luni, pentru cele patru puncte de consum JT ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ al judeţului Constanta, după cum urmează: sediul ISU + Detaşament Oraş - Detaşamentul Medgidia - Staţia Hârşova - Secţia Mangalia.
 
Agenţii economici interesaţi de acest contract pot depune ofertele de participare până pe data de 27 ianuarie, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 12.00.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante care asigură organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: Daniel Petrov, Vlăduţ Ion, Angela Constantinescu, Cristina Popescu, Cătălin Jarnea, Florin Sogărescu, Gili Gabriel Pană, Paul Gheorghe, Viorel Sisea, Cristina Donose şi Alexandru Dragomir.
 
Reamintim că în 2015, acordul-cadru pe 18 luni de furnizare a energiei electrice, în valoare de 201.205,11 lei,  a fost atribuit societăţii Energy Distribution Services SRL.
 
În secţiunea „Documente“ este disponibil anunţul de participare la licitaţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii