Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două loturi ale unei licitații organizate de ISU Dobrogea, contestate. Decizia CNSC

ro

28 Oct, 2020 00:00 3045 Marime text
  • Valoarea estimată a achiziției se ridică la suma de 12.346.950,41 lei

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța a organizat o licitație publică deschisă online, pe loturi, în vederea încheierii unui „acord-cadru pentru servicii de reparare și de întreținere a autospecialele din parcul inspectoratului - servicii de reparare și de întreținere a autovehiculelor și a echipamentelor conexe“.


Rezultatul licitației aferent lotului unu și lotului zece a fost contestat de SC CHS-Euxin Holding SRL, cu sediul social în București, strada Barbu Văcărescu.


Acțiunea societății comerciale a ajuns la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, care, după analiza documentelor, a respins contestația formulată de către SC CHS - Euxin Holding SRL, în contradictoriu cu autoritatea contractantă Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, str. Mircea cel Bătrân nr. 110, județul Constanța, pentru neconstituirea cauțiunii legal impusă.

Decizia Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor este obligatorie, însă împotriva ei se poate formula plângere, în termen de zece zile de la comunicare, conform dispozițiilor legale.

De precizat că valoarea estimată a achiziției se ridică la suma de 12.346.950,41 lei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost 29 iulie 2020.

De asemenea, acordul-cadru are ca obiect servicii de reparare și întreținere a autospecialelor din parcul ISU “Dobrogea” al județului Constanța în perioada 2020-2022, obiect care a fost divizat în 11 loturi pentru a adapta dimensiunea contractelor individuale rezultate, astfel încât să corespundă mai bine nevoilor autorității contractante, precum și capacității operatorilor economici.


Citește și

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța își repară autospecialele din parcul auto (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii