Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În debutul sezonului estival Satul de Vacanță din Constanța se vinde pe bucăți (galerie foto)

ro

09 Jun, 2014 00:00 5930 Marime text
Cu ani în urmă, destinaţia principală a turiştilor veniţi pe litoral era Satul de Vacanţă. Aglomerat, cu accente de kitsch, dar destul de accesibil din punct de vedere al prețurilor practicate de comercianții din zonă, Satul de Vacanţă din Constanţa rămâne una dintre principalele atracţii ale oraşului. Se pare că totuși criza a pus pe butuci mai multe afaceri din Satul de Vacanță, multe dintre ele fiind scoase de vânzare pe site-urile de imobiliare.
 
Spre exemplu, pe siteul olx.ro a fost postat anunțul de vânzare a unei pensiuni situate în celebrul Sat de Vacanță. Potrivit anunțului, se vinde o afacere la cheie în centrul Satului de Vacanță: „Pensiunea dispune de un restaurant, terasă cu pensiune și 13 camere. Construcția P+E și anexe are o suprafață de 585 mp, fiind compusă din salon, bucătărie, terasă cu deschidere stradală de 30 ml, 150 locuri la mese, 60 locuri acoperite, spații tehnice, două magazine cu vânzare stradală“. Prețul cerut de vânzător este de 525.000 de euro.
 
Tot în Satul de Vacanță poate fi achiziționată o vilă cu nouă camere, la prețul de 270.000 de euro. Construită în 1972, la 400-500 de metri de mare și 50 de metri de lac, vila dispune de etaj, unde sunt situate patru camere, fiecare cu baie, mobilate, iar la parter există două camere mobilate și utilate. La demisol, găsim un apartament cu două dormitoare, baie și bucătărie, aragaz și frigider. Terasa din fața casei este de aproximativ 70 mp, având, așadar, o capacitate de 40 de locuri. Imobilul poate avea dublă destinație: casă de locuit sau unitate de alimentație publică și pensiune.
 
În Satul de Vacanță a fost scos la vânzare și un minihotel D+P+2E, situat pe un teren de 1.221 mp, care poate fi cumpărat pentru suma de 650.000 de euro. Proprietatea este situată lângă hotelul Oxford, imobilul fiind cunoscut sub denumirea de hotel Hollyday.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii