Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta fabrică de conserve din Constanţa, scoasă la mezat

ro

07 Apr, 2016 00:00 2983 Marime text

 
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice, anunţă organizarea, pe data de 26 aprilie, a unei licitaţii pentru valorificarea bunului imobil proprietate a debitorului Tricos Trading SRL.
 
Licitaţia va avea loc la ora 13.00, la sediul Fiscului din municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 312A. Participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona un imobil atelier mecanic (fosta fabrică de conserve, actuala hală de depozitare) situat în Constanţa, strada  Interioară III nr. 1, în suprafaţă construită de 224,7 mp, având număr cadastral 2077/4.
 
Bunul scos la vânzare a fost evaluat la preţul de  257.520 de lei (exclusiv TVA) şi este grevat de următoarea sarcină: creditorul Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanta, prin ipotecă legală instituită conform Încheierii nr. 41271/24.05.2013 a OCPI Constanţa. Cei care pretind vreun drept asupra bunului sunt invitaţi să înştiinţeze organul de executare cu privire la aceasta, înainte de data stabilită pentru vânzare. De asemenea, cei interesaţi de cumpărarea bunului imobil sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

Despre Tricos Trading SRL

Înmatriculată în anul 1999, firma are sediul în municipiul Constanţa, strada Căpitan Dobrilă Eugeniu nr. 20. Capitalul social subscris, de 600 de lei, integral vărsat, este compus din 60 de părţi sociale. Asociat unic al societăţii este Costel Ignat, născut în 1962, în Negureni, judeţul Constanţa. Tot el este şi administratorul firmei, care desfăşoară activităţi de „închiriere şi subînchiriere a bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.                      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii