Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma fratelui fostului primar din Cogealac a apelat la CNSC. Motivul - o licitaţie organizată de Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” (document)

ro

07 Sep, 2016 00:00 3054 Marime text
Aurelian Soare, fratele fostului primar din Cogealac, Ion Soare, acţionar majoritar în societatea Eraos SA, s-a adresat Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC), nemulţumit de rezultatul unei licitaţii organizate de Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” Constanţa în vederea atribuirii contractului de lucrări „Remiză PSI-Proiectare şi execuţie“.
 
Prin contestaţia înregistrată la CNSC sub nr. 26468/31.08.2016, respectiv sub nr. 26500/31.08.2016, asocierea SC Eraos SA - SC Geo Arc SRL, prin liderul de asociere SC Eraos SA, reprezentată legal de Savin Costinel, în calitate de director general, a contestat actul administrativ nr. 13373/25.08.2016, reprezentând comunicarea rezultatului procedurii de atribuire, „simplificată într-o singură etapă”, desfăşurată online, fără etapă finală de licitaţie electronică, a contractului de achiziţie publică de lucrări având ca obiect „Remiză PSI-Proiectare şi execuţie SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA”, iniţiată de SN Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” Constanţa SA, în calitate de autoritate contractantă. Pentru aceste motive, în baza legii şi a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a admis excepţia invocată din oficiu şi a respins, ca inadmisibilă, „contestaţia” formulată de către SC Eraos SA, în contradictoriu cu autoritatea contractantă SN Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” Constanţa SA.

Despre Eraos SA

Firma a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în comuna Fântânele, strada Basarabia. Capitalul social subscris, de 92.500 de lei, integral vărsat, este compus din 92.500 de acţiuni. Eraos SA este controlată de Agrosefag SRL, cu 0,5% din capitalul social, şi de Aurelian Soare, născut pe 10.03.1961, în comuna Fântânele, cu 99,5% din capitalul social. Persoane împuternicite ale societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor, sunt Costinel Savin, Aurelian Soare şi Sorin Spiridon Dimian. Precizăm că Aurelian Soare este fratele fostului primar din Cogealac, Ion Soare.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta decizia CNSC cu privire la contestaţia formulată de SC Eraos SA. 

Citeşte şi

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu investeşte 1,5 milioane de lei în infrastructură (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii