Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC face primii paşi pentru înfiinţarea unui nou centru de autism O casă de pe strada Ion Lahovari va fi demolată (galerie foto)

ro

15 Feb, 2016 00:00 3775 Marime text


O casă cu o arhitectură deosebită aflată la intersecţia străzilor Ion Lahovari şi Călăraşi va fi demolată. Imobilul, care aparţine Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa (DGASPC), se află, în prezent, într-o stare avansată de degradare, fiind, cel mai probabil, locuit abuziv de nişte persoane care nu se îngrijesc deloc de el.
 
La începutul anului 2015, Consiliul Judeţean Constanţa aproba, prin hotărâre, bugetul de venituri şi cheltuieli, lista de investiţii, organigrama, statele de funcţii şi regulamentul de organizare şi funcţionare pe anul 2015 ale DGASPC, repartizând suma de 9.250 de lei pentru autorizarea proiectului de demolare a imobilului situat pe strada Ion Lahovari nr. 76.
 
În decembrie 2009, consilierii judeţeni constănţeni au aprobat în şedinţă o hotărâre privind reabilitarea, extinderea şi modernizarea unui imobil din municipiul Constanţa, pe strada Ion Lahovari nr. 76, în vederea înfiinţării unui centru pentru copiii cu autism.
 
DGASPC a obţinut, vineri, certificat de urbanism pentru „desfiinţare construcţie P+1E Corp C1 ( S=160 mp) - sediu“, pe strada Ion Lahovari (fosta Costache Burcă) nr. 76. Proiectul privind construcţia unui nou centru pentru copii cu autism este depus spre finanţare europeană. Acesta ar fi al doilea centru, după ce, în toamna lui 2009, a fost inaugurat Centrul de zi pentru copiii cu autism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii