Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comportamentul premierului, dezaprobat de parlamentarul PMP Deputatul Florin Gheorghe - „Victor Ponta nu a avut niciun succes în viaţa sa!“

ro

21 May, 2014 00:00 2060 Marime text
Deputatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) Florin Gheorghe dezaprobă modul în care Victor Ponta „se agaţă de succesul altora pentru a câştiga notorietate în campania pentru prezidenţiale“, se arată într-un comunicat de presă emis de parlamentarul constănţean. Florin Gheorghe mai spune despre Victor Ponta că acesta „nu se mai pozează cu prietenii săi preferaţi, Ianukovici şi Putin, aşa cum o făcea nu cu mult timp în urmă, la Soci. Acum se agaţă de orice succes pentru care au muncit alţii, doar-doar mai câştigă ceva notorietate publică. Vrea la Cotroceni cu orice preţ, pentru că le-a promis celor de după gratii că în decembrie le dă drumul. Pentru asta nu se dă în lături de la nimic, chiar cu preţul de a murdări imaginea unor români care fac ceva pentru România“. „Este de-a dreptul jenant modul în care Victor Ponta s-a pozat ieri (n.r. - luni) alături de gimnastele campioane. Ce căuta Victor Ponta alături de ele? El nu a avut niciun succes în viaţa sa!“, a adăugat deputatul Florin Gheorghe.

Nici „escapada“ premierului în Danemarca nu a fost trecută cu vederea: „Este jenant şi modul în care s-a dus la Eurovision, tot pentru a mai prinde o oportunitate de imagine cu reprezentanţii României! I-ar fi stat mai bine să se pozeze alături de câştigătorul/câştigătoarea concursului, pentru că şi Victor Ponta este tot un travestit - un travestit politic!“, precizează deputatul. Potrivit acestuia, „deşi (n.r. Victor Ponta) vrea să păcălească pe toată lumea că este democrat şi că respectă democraţia, dacă se dezbracă de haina europeană care-i creează disconfort, îi vedem adevărata faţă. Un om care dispreţuieşte statul de drept mai mult decât a făcut-o Ion Iliescu şi care l-a întrecut pe Năstase la sistemul corupt bazat pe puterea baronilor locali. Să ne ferească Dumnezeu de un preşedinte cu apucăturile lui Ponta! Deja doi ani cu el la Guvern sunt mai mult decât poate duce România!“, a conchis deputatul Florin Gheorghe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii