Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegii noştri Cecilia și Ionuţ Zagoneanu fac un legământ de a fi împreună la bine şi la rău (galerie foto)

ro

20 Aug, 2016 16:39 5351 Marime text

 
Și vine așa câte-o zi în care doi oameni se găsesc, poate neștiind că se caută, neștiind că pot fi căutați. Apoi totul devine posibil şi aproape.
 
În 2014, viaţa a devenit mai frumoasă pentru colegii noştri Elena-Cecilia Zărea și Ionuţ-Rafael Zagoneanu. Cei doi s-au căsătorit civil la Casa Căsătoriilor din Constanța. De atunci, au construit o infinitate de momente, stări şi locuri. Au trecut prin linişti, bucurii, sclipiri, pierderi, prin speranţe şi vise. Mereu căutând răspunsuri şi construind un viitor pe placul lor. Mereu în doi. Apoi în trei, iar în curând, în patru.

 
Redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa a luat forma unui Cupidon pentru ei, aici formându-se, în timp, iubirea ce-i uneşte. Pasiunea pentru jurnalism, respectul faţă de cuvântul scris, capacitatea de a trece cu capul sus prin momente grele, curajul şi ambiţia sunt doar câteva cuvinte ce-i definesc.  
 
Astăzi, cei doi trăiesc din nou un moment frumos, întrucât vor celebra cununia religioasă la Biserica „Buna Vestire”.

 
Bucuria vieţii vine din strălucirea ochilor care te privesc. Dragii noştri Cecilia şi Ionuţ, să străluciţi mereu şi să vă sprijiniţi la fiecare pas! Redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa vă urează o viaţă în patru minunată! Fie ca această comuniune sfântă să vă întărească dragostea şi să vă unească şi mai mult pe măsură ce trec anii. Să fiţi fericiţi!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii