Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cere 2,7 milioane de euro Fost candidat la Primăria Constanţa şi la preşedinţia României îşi vinde vila (galerie foto)

ro

02 May, 2015 00:00 5117 Marime text
Gheorghe Dinu, cel care a candidat, în vara anului 2012, la funcţia de primar al municipiului Constanţa, din partea PP-DD, îşi vinde vila, situată pe malul Mării Negre, în zona Casei Căsătoriilor.
 
Potrivit unui anunţ publicat pe un site de specialitate, imobilul are vedere frontală spre mare, este compus din şase camere, spălător, cinci grupuri sanitare, finisaje de lux. Vila are o suprafaţă de 1.000 mp. Preţul cerut de proprietar este de 2.700.000 de euro, negociabil. „Da, am decis să vând vila, deoarece mă mut la Bucureşti. Sunt sunat de potenţiali clienţi, dar încă nu ne-am înţeles la preţ“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, avocatul Gheorghe Dinu.

Cine este Gheorghe Dinu

Gheorghe Dinu s-a născut la 6 octombrie 1955, în Constanţa. Este căsătorit şi are doua fete. A absolvit în 1981 Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, iar din anul 2001 este doctor în Drept. Este avocat în Baroul Bucureşti şi conferenţiar universitar la Facultatea de Drept a Universităţii „Ovidius“ Constanţa. Gheorghe Dinu şi-a anunţat candidatura la preşedinţia României la alegerile generale din 2004.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii