Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât vor scoate din buzunare părinţii din Constanţa pentru creşă (document)

ro

28 Mar, 2017 00:00 1547 Marime text
Unul dintre proiectele de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local al municipiului Constanţa din 31 martie 2017 se referă la aprobarea costului mediu lunar de întreţinere şi a contribuţiei părinţilor pentru copiii care frecventează creşele Serviciului Public Administrare Creşe din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa pentru anul 2017.
 
Potrivit proiectului de hotărâre, urmează să se aprobe cuantumul costului mediu lunar de întreţinere pentru copiii care frecventează creşele din cadrul Serviciului Public Administrare Creşe pentru anul 2017 la 399 de lei pe lună. De asemenea, se aprobă un număr de 355 de locuri disponibile pentru copiii înscrişi la creşele din România.
 
Valoarea contribuţiei părinţilor/reprezentanţilor legali ai căror copii beneficiază de serviciile creşelor din cadrul Serviciului Public Administrare Creşe se stabileşte după cum urmează:
 
a) Părinţii/reprezentanţii legali care au un singur copil în familie şi un venit mediu lunar brut cumulat peste 700 de lei - cuantumul contribuţiei zilnice va fi de 3,82 de lei/zi/copil.
 
b) Părinţii/reprezentanţi legali care au doi sau mai mulţi copii în familie şi au un venit mediu lunar brut cumulat peste 700 de lei - cuantumul contribuţiei zilnice va fi de 1,91 de lei/zi/copil.
 
c) Părinţii/reprezentanţii legali care au un singur copil în familie şi au un venit mediu lunar brut cumulat între 225 şi 699 de lei - cuantumul contribuţiei zilnice va fi de 1,91 de lei/zi/copil.
 
d) Părinţii/reprezentanţii legali care au doi sau mai mulţi copii în familie şi au un venit mediu lunar brut cumulat între 225 şi 699 de lei - cuantumul contribuţiei zilnice va fi de 0,95 de lei/zi/copil.
 
Diferenţa dintre cheltuielile totale şi valoarea contribuţiei lunare de întreţinere va fi suportată din bugetul local pentru copiii ai căror părinţi sau susţinători legali au domiciliul în oraşul Constanţa.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta proiectul de hotărâre privind aprobarea costului mediu lunar de întreţinere şi a contribuţiei părinţilor pentru copiii care frecventează creşele Serviciului Public Administrare Creşe din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa pentru anul 2017.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii