Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Carambol pe Autostrada A 2 sensul București-Constanța. Sunt implicate autoturisme și un tir. Trafic restricționat

ro

20 Jan, 2018 20:58 3641 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 88, în zona localităţii Vâlcelele, judeţul Călăraşi, pe sensul de mers către capitală, un tir a derapat în banda de urgenţă şi a lovit glisierele marginale.

Autoturismul din spatele acestuia a frânat brusc pentru a evita impactul, iar în acelaşi mod s-a format un carambol de 3 autoturisme, care au intrat în coliziune din spate.

În urma evenimentului nu au rezultat victime, iar în prezent este restricţionată doar banda de urgenţă, pe care se află toate autovehiculele implicate, fără probleme de circulaţie pe benzile de deplasare unu şi doi.

Valorile de trafic sunt reduse la această oră.


UPDATE ora 22.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, în zona localităţii Vâlcelele, judeţul Călăraşi, după ce anterior un tir a derapat în banda de urgenţă şi a lovit glisierele marginale la kilometrul 88 al sensului de mers către capitală, eveniment în care au fost implicate alte 3 autoturisme, care au intrat în coliziune din spate.

Amintim că în urma accidentului nu au rezultat victime. 

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii