Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier pe A4! Mai multe mașini implicate (FOTO)

ro

07 Aug, 2023 09:53 1460 Marime text
 
UPDATE 5-Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 7 august a.c., în jurul orei 09.35, polițiști din cadrul Brigăzii Autostrăzi – Biroul de Poliție Autostrada A2 București – Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Autostrada A2, între km 203-207, s-au produs 3 tamponări.

Polițiștii deplasați la locurile unde s-au produs cele 3 evenimente rutiere au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de 10 autoturisme implicate.

Una dintre tamponări, în care au fost implicate 3 autoturisme, este soluționată de către polițiști din cadrul Brigăzii Autostrăzi – Biroul de Poliție Autostrada A2 București – Constanța, în celelalte două cazuri conducătorii auto înțelegându-se amiabil.

În zonă traficul se desfășoară în condiții normale, autoturismele avariate fiind scoase în afara benzilor de circulație, respectiv pe banda de urgență.



UPDATE 4

În tamponare sunt implicate 8 autoturisme, 18 persoane adulte și 4 copii. Nici o persoană nu necesită îngrijiri medicale. Traficul nu este blocat, autoturismele fiind trase pe banda de urgență. 

UPDATE 3 

Evenimentul s-a soldat cu o singură victimă, care refuză transportul la UPU. 

UPDATE 2

Este vorba despre10 mașini tamponate, aproxiamtiv 20-25 persoane implicate.

UPDATE 1

Evenimentul rutier s-a soldat cu două victime. 



Luni, 07 august, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină pe Autostrada A4, în zona de ieșire spre Valu lui Traian. 

Din primele informații este vorba despre un carambol rutier între cinci mașini. 
                                                                   
La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc eveniment.

Intervenția se află în desfășurare.

foto: ISU Dobrogea 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii