Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Astăzi, fără apă în Constanţa şi Hârşova!

ro

02 Mar, 2017 08:58 2768 Marime text
Pentru înlocuirea unui tronson de conducta cu diametrul de 150 mm, ce alimentează localitatea Hârşova, SC RAJA SA Constanţa este nevoită să întrerupă, astăzi, 2 martie, furnizarea de apă potabilă în intervalul orar 8.30-15.00.
 
Sunt afectaţi de lipsa apei toţi consumatorii din Hârşova.
 
De asemenea, pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta principală de alimentare de pe strada Constantin Papadopol, din municipiul Constanţa, SC RAJA SA Constanţa este nevoită să întrerupă furnizarea de apă în intervalul orar 8.30-11.30.
 
Sunt afectaţi consumatorii din perimetrul delimitat de bd. I.C. Brătianu, str. C. Papadopol, str. Nicolae Filimon, bd. Aurel Vlaicu.
 
Echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării de apă în condiţii optime.

UPDATE 1, ora 12.32

Din cauza complexităţii lucrării la conducta de alimentare de pe strada Constantin Papadopol, RAJA e nevoită să prelungească întreruperea furnizării de apă până la ora 14.00.
 
Amintim că sunt afectaţi consumatorii din perimetrul delimitat de: bd. I.C. Brătianu, str. C. Papadopol, str. Nicolae Filimon, bd. Aurel Vlaicu. 



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii