Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Bălan, singurul aspirant la mandatul de preşedinte Pentru ce funcţii se bat arhitecţii constănţeni în alegerile de sâmbătă

ro

08 May, 2014 00:00 2139 Marime text
Membrii Ordinului Arhitecţilor din România (OAR) - Filiala Teritorială Dobrogea se pregătesc de alegeri. Evenimentul va avea loc în contextul unei conferinţe teritoriale care se va desfăşura sâmbătă, la Hotelul Ibis din Constanţa. Amintim că, de la cel mai recent scrutin intern din OAR Dobrogea, au trecut patru ani.

În cadrul evenimentului programat pe 10 mai, vor fi aleşi preşedintele OAR Dobrogea, dar şi consiliul de conducere al filialei. Arhitectul Alexandru Bălan, actualul preşedinte al Ordinului, a declarat ca îşi va depune candidatura pentru un nou mandat. Bălan ocupă această funcţie de patru ani şi a fost şi vicepreşedinte la nivel naţional al Ordinului Arhitecţilor din România.

Pentru consiliul de conducere al OAR se bat, conform declaraţiilor lui Bălan, 16 candidaţi, pe 14 funcţii. Tot sâmbătă se aleg membrii Comisiei teritoriale de disciplină, care numără cinci funcţii. Pentru acestea din urmă au intrat în cursă opt aspiranţi.
Şi cele două posturi din Comisia de Cenzori vor fi disputate, sâmbătă, de patru arhitecţi.
Nu mai puţin important, alegerile din 10 mai includ şi alegerile pentru cele trei funcţii din Consiliul Naţional al OAR, pentru care se „duelează“ cinci arhitecţi constănţeni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii