Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” reabilitează sala de sport. Va plăti 93.455 de lei pentru lucrări (document)

ro

27 Sep, 2016 00:00 2677 Marime text

Ministerul Apărării , prin Unitatea Militară 02192 Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, scoate din conturi 93.455 de lei pentru reabilitarea sălii de sport.
 
În acest sens, va fi organizată o licitaţie publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparaţii generale şi renovare sală de sport“. Societăţile interesate de acest contract pot depune ofertele de participare până pe data de 10 octombrie, ora 15.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 1.800 de lei.
 
Pavilionul sală de sport F1 - Constanţa are un regim de înălţime P+1E şi se află amplasat pe terenul proprietate a Statului Român, aflat în administraţia Ministerului Apărării Naţionale. Lucrările se vor executa în termen de 30 de zile de la data predării amplasamentului, data estimată pentru începerea lucrărilor fiind 15.10.2016. Obiectivele şi lucrările de reparaţii curente propuse sunt următoarele: refacerea hidroizolaţiei orizontale şi verticale (atic) la terasă; înlocuire tâmplărie PVC geam termopan (ferestre și uși); gleturi la pereţi şi tavane; zugrăveli interioare cu lapte de var; reparaţii instalaţii termice; montare de parchet lamelar.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoane cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: Octavian TărăbuţăLina Bălulescu, Georgiana Ivanov, Mihai Tirşoagă, Eduard Caba, Daniel Cojocaru, Dănuţ Manolache, Constantin Şchipor şi Florina Ivan. 

Va respecta prevederile din standardele şi normativele în vigoare

Executantul este obligat să asigure organizarea executării, cadrele tehnice calificate şi mijloacele tehnologice care să conducă la respectarea strictă a prevederilor caietelor de sarcini şi a proiectului de execuţie. Este obligat, de asemenea, ca, prin mijloace proprii sau prin colaborare cu unităţi de specialitate, să efectueze pe cheltuiala sa toate încercările şi determinările care să certifice corectitudinea aplicării prevederilor caietelor de sarcini.
 
În cazul în care se dovedesc necesare verificări suplimentare, la cererea în scris a beneficiarului sau proiectantului, contra cost suportat de beneficiar, executantul va asigura efectuarea încercărilor sau determinărilor respective. La executarea lucrărilor se vor respecta prevederile din standardele şi normativele specifice în vigoare. Executantul va asigura realizarea tuturor lucrărilor şi efectuarea probelor rezultate din aplicarea caietului de sarcini. Garanţia lucrărilor va fi de minimum doi ani de la data întocmirii proceselor-verbale la terminarea lucrărilor.
 
În secţiunea „Documente” este disponibil anunţul licitaţiei organizate de Ministerul Apărării prin Unitatea Militară 02192 Academia Navală „Mircea cel Bătrân”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii