Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
20:04 01 05 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” cumpără servicii de digitalizare (DOCUMENT)

ro

01 May, 2025 17:00 173 Marime text
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” - sursa foto: ZIUA de Constanța

Academia Navală „Mircea cel Bătrân”- UM 02192 Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția serviciilor de digitalizare.
 
Potrivit e-licitatie.ro, scopul prezentei proceduri de atribuire este acela de a achiziționa produse pentru Digitalizare activități științifice departamente ANMB – PNRR, necesar pentru Digitalizarea Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” prin Planul Național de Redresare și Reziliență, ca urmare a implementării proiectului cod 1248013766, cu titlul „Digitalizarea infrastructurii Academiei Navale „Mircea cel Bătrân" (DigiANMB)", aprobat prin Ordinul ministrului educației nr. 4168/30.06.2022 acordată beneficiarului de către Ministerul Educației, în calitate de coordonator de reforme și investiții, în cadrul apelului Granturi pentru digitalizarea universităților din Componenta 15 - Educație, a Planului Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR), Reforma 5: Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației, Investiția 16: Digitalizarea universităților și pregătirea acestora pentru profesiile digitale ale viitorului.
 
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări, înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor, este de 18 zile.
 
Autoritatea contractanta va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informațiilor suplimentare în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Anunțul a fost transmis Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP) pe data de 25 aprilie 2025.
 
Valoarea estimată a contactului câștigat de LEYKOM IMPORT EXPORT SRL este de 191.700 lei, iar cel obținut de DIAMOND 23 INVEST are o valoare estimativă de 5925.85 lei.
 
Despre LEYKOM IMPORT EXPORT SRL

Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în municipiul București, pe bulevardul Basarabia, nr. 256, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „comerț cu ridicata nespecializat”.
 
Asociați sunt Viîlcu Florin-Liviu (10%) și Budeșu Daniel-Tănase (90%). Cei doi se ocupă, totodată, și de administrarea firmei.
 
Budeșu Daniel-Tănase mai este asociat și administrator al ROMANIAN PAPER DISTRIBUTION SRL (90%) și MCKENZIE ADVERTISING COM SRL (90.91%).
 
Conform sursei citate, pentru anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 101.045.916 lei, profit în valoare de 3.270.728 lei și un număr mediu de 97 de salariați.
 
LEYKOM IMPORT EXPORT SRL figurează cu 247 de contracte câștigate prin achiziții directe, pentru societăți contractante precum Unitatea Militara 01557 Sibiu, dar și 6 contracte câștigate prin licitații publice, pentru Ministerul Apărării - U.M. 02192 și Universitatea Ștefan cel Mare Suceava.

 
Despre DIAMOND 23 INVEST S.R.L.
 
Conform termene.ro, firma a fost înființată în anul 2022, figurează cu sediul social în municipiul Constanța, județul Constanța, pe strada Maramureș, nr. 78, iar ca principal obiect de activitate are „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”.
 
Asociat unic și administrator este Cîju Ana-Maria (100%).
 
Potrivit datelor financiare publicate de sursa citată, societatea comercială a înregistrat, pentru anul fiscal 2023, o cifră de afaceri în valoare de 502.490 lei, profit în valoare de 171.533 lei și un singur angajat.
 
DIAMOND 23 INVEST S.R.L. a mai încheiat 66 de contracte câștigare prin achiziții directe, pentru societăți contractante precum Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța, dar și 5 contracte câștigate prin licitații publice, pentru entități contractante precum Ministerul Apărării Naționale - Unitatea Militară 02192 Constanța și Universitatea Transilvania Brașov.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Licitație MApN, pentru consolidarea și reabilitarea unui pavilion aparținând Cercului Militar din Cazarma 2500 Constanța! Ce sumă a fost alocată pentru lucrări (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii