Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Internationala a Copilului la Constanta „Cupa 1 iunie 2010” si „Marsul de comemorare a copiilor, victime ale accidentelor rutiere”

ro

25 May, 2010 19:35 1539 Marime text

Pentru a marca Ziua internațională a Copilului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, Direcţia pentru Sport a Judeţului Constanţa, Primăria Municipiului Constanţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, D.G.A.S.P.C., Palatul Copiilor, Organizaţia „Salvaţi Copiii" - Constanţa, au lansat astăzi evenimentul intitulat „CUPA 1 IUNIE 2010".

Evenimentul se va derula pe 1 iunie, începând cu ora 9.00, în municipiul Constanţa cu implicarea activă a tuturor şcolilor de la nivelul judeţului şi a partenerilor din proiect, activitatea fiind compusă din două segmente: „Cupa 1 iunie 2010" şi „Marşul de comemorare a copiilor, victime ale accidentelor rutiere".

Potrivit reprezentanților IPJ Constanţa, scopul proiectului constă în întărirea programelor comunitare de prevenire a delincvenţei juvenile, a victimizării minorului şi promovarea sportului, ca alternativă de petrecere a timpului liber. Totodată, se doreşte creşterea gradului de siguranţă în traficul rutier şi responsabilizarea participanţilor în vederea adoptării unui comportament preventiv.

Prima acţiune dedicată acestei zile va fi un concursul sportiv judeţean „CUPA 1 IUNIE 2010", care va avea următoarele secţiuni: atletism (cros, ştafetă); minifotbal; concurs de role, cu o participare estimată de peste 1000 de elevi, arbirtajul fiind asigurat cu sprijinul D.S.J. Constanţa. Cu sprijinul sponsorilor, toţi copiii participanţi la eveniment vor primi premii.

Cea de-a doua activitate va fi derulată în seara aceleiaşi zile, prin organizarea unui marş de comemorare a copiilor, victime ale accidentelor rutiere, pe bulevardul Tomis, din zona Capitol către Primăria Municipiului Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii