Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea se încălzeşte uşor de duminică. Vezi prognoza

ro

18 Dec, 2010 15:57 967 Marime text

Duminică vremea se încălzeşte uşor. Nori puţini, ninsori izolate în nord-vest şi ceaţă dimineaţa în vest şi centru, cam acestea ar fi datele zilei. Nici dimineaţa nu va mai fi geroasă, iar amiaza aduce şi ea maxime mai mari cu 2-3 grade.

În partea de sud a ţării predomină maximele pozitive: 0 la Craiova, 2 grade la Piteşti şi Ploieşti, 1 grad la Călăraşi şi 2 în Buzău. Iar pe litoral se fac chiar 3 grade în Constanţa. În jumătatea de nord însă, maximele rămân negative.
În Capitală, meteorologii anunţă duminică vreme în general frumoasă, cu 1 grad în termometre la amiază. Luni încălzirea continuă, dar cel mai bine se va simţi la deal şi la munte. Numai în nordul ţării mai sunt maxime negative: minus 2 grade în Baia Mare, minus 1 grad la Botoşani, zero la Suceava. În rest, maximele saltă peste pragul de îngheţ, iar în Dobrogea ajung la 7, 8 grade. Norii se mai adună în sud şi sud-est, unde local cad precipitaţii, predominant sub formă de ploaie. Bineînţeles apare pericolul formării de polei. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase va fi ceaţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii