Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vanghelie, despre Cozmanca si Mitrea Sa le fie rusine, se maimutaresc in sprijinul lui Basescu

ro

21 Sep, 2009 18:59 951 Marime text

marian-vanghelie-razvan-chirita.jpgPreşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, i-a criticat pe Miron Mitrea şi Octav Cozmâncă spunând că aceştia "nu avut curaj niciodată în viaţa lor" şi au beneficiat timp de 20 de ani de privilegiile partidului, iar acum "se maimuţăresc" şi vin în sprijinul lui Băsescu, împreună cu Sorin Oprescu.

Potrivit realitatea.net, Vanghelie a fost întrebat despre recenta excludere a lui Cozmâncă şi persoanele care acţionează în dezinteresul candidatului PSD la prezidenţiale, Mircea Geoană.

"Eu am auzit două persoane, cred că le-am văzut şi fotografia pe la televizor care vorbeau de caşcavalizare, eu aş spune că ar trebui să le fie ruşine. Oamenii ăştia nu au avut curaj niciodată în viaţa lor din păcate, s-au folosit şi au beneficiat de toate privilegiile partidului timp de 20 de ani şi unul şi celălalt. Acum se dau cascadorii râsului, au prins curaj dintr-o dată brusc ţinând cont de faptul că se maimuţăresc şi vin în sprijinul lui Traian Băsescu în pachet cu Sorin Oprescu", a afirmat Vanghelie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii