Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un avocat tulcean a condus băut şi a provocat un accident rutier. Vezi aici ce spune fostul UNPR-ist despre accident!

ro

23 Sep, 2011 23:45 1520 Marime text

 

Ticu Năstase (49 de ani) se afla la volanul unui Volvo. A ratat o curbă la dreapta şi a intrat într-un Peugeot condus regulamentar de o tânără de 21 de ani din Niculiţel. Pasagerul din partea dreaptă a Peugeotului a fost grav rănit, iar acum este în Spitalul Clinic Constanţa.

UPDATE: „Încă nu se ştie cine conducea maşina cealaltă, cea care a intrat în mine. Dar asta vor stabilit organele de anchetă", spune Năstase. Acesta susţine că nu tânăra de 21 de ani ar fi fost la volanul Peugeot-ului şi spune, de asemenea, că nu a consumat băuturi alcoolice.

Accidentul s-a petrecut aseară, pe D.N.22 în afara localităţii Somova. Avocatul Ticu Năstase a intrat cu maşina în autoturismul marca Peugeot condus regulamentar de S. Vasilica din comuna Niculiţel. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pasagerului de pe locul din dreapta faţă din auto Peugeot.

„Conducătorii auto posedau permis de conducere, iar N. Ticu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o îmbibaţie alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat", spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.

La începutul acestui an Ticu Năstase a fost desemnat în urma unei adunări preşedinte interimar al UNPR Tulcea. Ion Ganea (UNPR) susţine, însă, că Ticu Năstase nu a fost nicio secundă preşedinte al partidului, şi asta pentru că întrunirea de la începutul anului a fost nestatutară. Mai mult, zice Ganea, în ianuarie Ticu Năstase a fost exclus din partid.

Sursa: Adevarul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii