Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea, interesata de potentialul turistic al orasului Eforie

ro

27 Feb, 2010 22:27 1265 Marime text
Relansarea Băilor Reci din Eforie a fost unul dintre subiectele abordate de primarul Brăiloiu la întâlnirea cu ministrul Elena Udrea

Elena Udrea a luat la pas şi falezele din Eforie. Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului s-a întâlnit cu primarul oraşului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu, şi a dorit să meargă la faţa locului pentru a vedea în ce stadiu se află lucrările de reabilitare a falezelor.

Elena Udrea a poposit la Eforie trimp de două-trei ore, timp în care a discutat cu şeful administraţiei locale despre proiectele depuse spre finanţare sau aflate deja în derulare. Pe lângă stadiul lucrărilor de consolidare a falezelor, primarul Brăiloiu a discutat cu ministrul Udrea şi despre alte proiecte, precum locuinţele sociale aflate în construcţie, reabilitarea zonei Belona şi a falezei din zona Acapulco şi Steaua de Mare, dar şi despre relansarea turistică a oraşului prin reabilitarea şi modernizarea Băilor Reci din Eforie Nord.

Edilul oraşului Eforie ne-a declarat că situaţia unităţilor spitaliceşti va fi mai clară începând din luna iulie, când acestea ar putea fi trecute în administrarea autorităţilor locale. Primarul Brăiloiu a afirmat că transferul unităţilor sanitare către autorităţile locale ar putea fi benefică pentru că astfel ar putea fi atrase mai uşor fonduri europene. Acesta ar putea fi şi cazul Băilor Reci din Eforie, atât de populare printre turiştii români, dar şi străini, unde pe vremuri se făceau tratamente şi vara, dar şi în extrasezon.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii