Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Toti romanii, invitati la protestul de pe 19 mai

ro

14 May, 2010 14:38 802 Marime text

Peste 300 de sindicalişti au încheiat, fără incidente, protestul de la Guvern şi au chemat toţi românii să iasă în stradă în 19 mai, pentru că atunci "se va da finala decisivă".

Aceştia l-au avertizat pe şeful statului că va avea mari surprize, întrucât poporul se va îndrepta împotriva lui. "Mai aveţi patru zile să găsiţi soluţii, voi, guvernanţii, parlamentarii şi chiar Zeus. A venit vemea să răspundeţi pentru cei 20 de ani de incompetenţă. A trecut timpul în care să vă lăsăm să vă faceţi de cap în această ţară. Ceauşescu a ieşit în balcon şi a spus «vă dau 100 de lei la salariu» şi a fost împuşcat. Acum ne iau 25 la sută din salariu, şi noi să tăcem?", au spus liderii protestatarilor.
În timpul celor două ore de protest, sindicaliştii au pus de mai multe ori în Piaţa Victoriei piesa "România, trezeşte-te!", pe care au declarat-o imnul lor.

"Vă arătăm pe 19 mai ce înseamnă Hora Unirii pe caldarâmul vostru şi vă trimitem la mititica, că ne-am săturat de voi", le-au transmis sindicaliştii guvernanţilor şi preşedintelui Traian Băsescu.

Sindicaliştii care au protestat în Piaţa Victoriei au făcut apel către populaţia României să iasă în stradă, miercuri, 19 mai, pentru că atunci "se va da finala decisivă".
"Miercuri ieşiţi în stradă, pentru că vom da finala decisivă. Miercuri s-ar putea să se scrie o zi care peste ani va fi o istorie a României", au spus liderii sindicaliştilor.

Sursa: cotidianul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii