Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taxele la podurile de la Feteşti – Cernavodă şi Giurgeni – Vadu Oii revin la valorile din iulie

ro

30 Sep, 2011 22:14 988 Marime text

CNADNR a anunţat azi că, începând cu 1 octombrie, tarifele pentru motociclete, inclusiv cele cu ataş, autoturisme şi vehicule cu masă totală mai mică sau egală cu 3,5 tone, la podurile Feteşti - Cernavodă şi Giurgeni - Vadu Oii, vor reveni la valorile din iulie, când tarifele au fost reduse.

Compania a decis la mijlocul lunii iulie reducerea tarifelorpentru vehiculele amintite, la podurile peste Dunăre de la Feteşti - Cernavodă şi Giurgeni - Vadul Oii, la cinci lei.

"Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă că începând cu 1 octombrie, tarifele de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre la Feteşti - Cernavodă şi Giurgeni - Vadu Oii pentru motociclete, inclusiv cele cu ataş, autoturisme şi vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone, vor fi cele stabilite prin Ordinul MTI nr. 568/2010", se arată într-un comunicat transmis de CNADNR.

Astfel, la podul de la Giurgeni-Vadu Oii pentru autoturisme şi vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone taxa va fi denouă lei.

La podul de la Feteşti-Cernavodă, taxa pentru motociclete, inclusiv cele cu ataş, tarifulva reveni la valoarea deopt lei, iar pentru autoturisme şi vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone la 11 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii