Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța continuă acțiunile de dezinsecție în municipiu

ro

05 Jun, 2024 13:43 480 Marime text
Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

Primăria Municipiului Constanța anunță că a intensificat acțiunile de dezinsecție în oraș, ca urmare a înmulțirii insectelor, din ultima perioadă. 
 
Echipele care asigură acest serviciu stropesc parcurile, scuarurile, spațiile verzi dintre blocuri, străzile, trotuarele și promenadele din Constanțași stațiunea Mamaia cu substanțe care au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor care creează disconfort populației, precum şi pentru eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli.
 
Tratamentele împotriva țânțarilor, căpușelor, gândacilor sau păienjenilorse desfășoară atunci când condițiile meteorologice permit.
 
Substanţa folosită, Perme Plus, este avizată de Ministerul Sănătăţii și are o acțiune insecticidă rapidă. Substanța este recomandată atât pentru controlul insectelor zburatoare, cât și târâtoare.
 
Din punct de vedere al eficienţei aplicării măsurilor de combatere şi eliminare a insectelor dăunătoare, acţiunile de dezinsecţie trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât şi pe cel privat. Pentru evitarea unor reinfestări sau apariţii a unor noi zone contaminate, recomandăm tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului Constanța, să efectueze tratamente de dezinsecţie în curți, terenuri, subsoluri, blocuri etc în paralel cu acțiunile municipalității.
”, se arată în informarea Primăriei Constanța.

Citește și:
Primăria Constanța Acțiuni de dezinsecție, deratizare și aplicare tratamente fitosanitare în municipiu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii