Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăra care-l reclamă pe Mircea Băsescu, subordonata lui Nicuşor

ro

07 Sep, 2010 17:01 1992 Marime text
Nicoleta12Moraru1facebook.jpgNicoleta Moraru, tânăra care a reclamat la Poliţie că a fost lovită într-o altercaţie în trafic de către Mircea Băsescu este angajată a Consiliului Judeţean Constanţa.

Tânăra este angajată a Direcţiei Coordonare Instituţii Subordonate din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, care îşi desfăşoară activitatea în vila din str. Petru Rareş nr. 4, pentru care instituţia judeţeană, condusă de Nicuşor Constantinescu, plăteşte o chirie de până la 10.000 euro pe lună. Contactată telefonic, Nicoleta Moraru ne-a declarat: „Eu am reclamat un domn, despre care am aflat ulterior că este fratele preşedintelui Traian Băsescu. Incidentul s-a petrecut în Constanţa, dar mai multe detalii nu pot să vă dau pentru că sunt în timpul orelor de program, incidentul nu are legătură cu locul meu de muncă şi chiar trebuie să-mi fac treaba. Există şi un apel înregistrat la 112 în acel moment", ne-a declarat Nicoleta Moraru. Tânăra a completat că ea a fost cea care a sunat la numărul de urgenţă, după care s-a prezentat la poliţie pentru declaraţii.

Vom reveni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • O trotineta din CJC 07 Sep, 2010 23:33 Cand te uiti la fata ei iti vine sa razi. Pana la urma povestile cu blonde sunt adevarate...ea probabil nu stie nici unde-i este biroul in consiliul asta judetean. Auzi a primit un dos de palma...bine ca nu te-au intalnit altii. Nu e credibila fatuca asta