Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sa le tinem pumnii Paulei Seling si lui Ovi In seara asta lupta pentru un loc in finala

ro

28 May, 2010 01:13 940 Marime text

Paula Seling şi Ovi, cu melodia "Playing with Fire", participă, în această seară, la cea de-a doua seminifinală a Eurovision. Cei doi artişti români vor intra în competiţie de pe poziţia a zecea.

Show-ul va fi transmis de postul public de televiziune, începând cu ora 22.00, urmând ca rezultatele să fie aflate în jurul de miezul nopţii. Românii din străinătate pot vota melodia ţării noastre sunând sau trimiţând un SMS la numerele de telefon afişate, din ţara respectivă.

România va concura în cea de-a doua semifinală alături de Lituania, Armenia, Israel, Danemarca, Elveţia, Suedia, Azerbaijan, Ucraina, Olanda, Slovenia, Irlanda, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Georgia şi Turcia.

Conform regulamentului, câte zece ţări din cele două semifinale acced, pe baza televotingului şi a notelor acordate de juriu, în faza finală a competiţiei, care va avea loc sâmbătă, la Oslo. Din prima semifinală au mers mai departe Bosnia şi Hertegovina, Moldova, Rusia, Grecia, Portugalia, Belarus, Serbia, Belgia, Albania, Islanda.

Franţa, Germania, Spania şi Marea Britanie sunt ţările calificate direct în finala din 29 mai alături de Norvegia.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii