Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a sinucis din dragoste pentru proful de mate

ro

11 Jan, 2010 01:48 1502 Marime text
Poveste de dragoste cu final tragic, într-o localitate din Hunedoara. O adolescentă, elevă în clasa a zecea, a decis să-şi pună capăt vieţii. Era îndrăgostită de profesorul de matematică şi făcuse o obsesie pentru el.

"Din cauza lui Alin, am făcut asta. El va da toate explicaţiile" a scris tânăra în biletul de adio. Ea ştia că relaţia cu dascălul nu avea nicio şansă, aşa că a hotarât să moară spânzurată în pădure.

Părinţii nu au înţeles de ce copila lor a făcut asta până când nu i-au găsit jurnalul. Scrierile fetei au legatură cu profesorul de matematică.

Familia ştia că adolescenta avea o relaţie mai apropiata cu profesorul. Fata le povestea, de exemplu, părinţilor că dascălul bea mult şi ar fi avut nevoie să meargă la dezalcoolizare.

Sursa: antena3

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cezar 11 Jan, 2010 05:00 Sinuciderea nu este niciodata o solutie, dimpotriva, duce la suferinta vesnica ! Cine se sinucide ajunge in iad, pentru ca moare cu acest pacat pe suflet. Dupa moarte nu se mai poate primi iertare. Exceptie fac, poate, cei care s-au sinucis fiind total iresponsabili din cauza unei boli psihice grave si din acest motiv poate ca ar avea sansa sa fie iertati. Nimeni nu are dreptul sa se sinucida pentru nimic in lume, oricat ar suferi. Oricum suferinta pamanteasca se va sfarsi, dar suferinta din iad e mult mai rea si nici nu are sfarsit. Iadul nu este o razbunare a lui Dumnezeu, ci este pedeapsa dreptatii instituite de El. In afara de faptul ca este iubitor, Dumnezeu este si drept. Si nici nu poate sa minta, iar in Biblie (care este colectia cartilor inspirate de El) ne vorbeste atat de fericirea vesnica, cat si de suferinta vesnica. Sunt foarte multe argumente si dovezi ca exista Dumnezeu si viata de dincolo de moarte. Unele dintre acestea sunt redate pe blogul urmator: http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ In afara de argumente si dovezi, pe blog mai gasiti: inregistrari video cu miracole; videoclipuri ; filme documentare ; legaturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele contin si posturi TV si de radio on-line) ; carti foarte interesante care pot fi citite direct pe internet (fara a necesita descarcare in calculator) ; articole ; adrese, numere de telefon si site-uri ale unor asociatii care ofera servicii caritabile. Va rog intrati pe blog si trimiteti-l mai departe ca sa foloseasca si altora.