Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a dat startul distractiei de 1 Mai la Mamaia si Vama Veche!

ro

01 May, 2010 13:38 988 Marime text

Multe dintre localurile din Mamaia s-au deschis special pentru 1 Mai şi, evident, au fost luate deja cu asalt de clienţi. Asta în vreme ce la Vama Veche, peste 5.000 de tineri au fost protagoniştii unei petreceri uriaşe, pe nisip.

În staţiunea Mamaia, atmosfera a fost încinsă în cluburile de fiţe, unde petrecăreţii cu gusturi extravagante s-au dezlănţuit până în zori. Sute de tineri dornici să deschidă cu petrecerea de 1 Mai, sezonul din acest an pe litoral, au invadat pur şi simplu localurile. Afară, parcarile cluburilor aproape că s-au transformat în saloane auto de lux. Bijuterii pe patru roţi au strălucit la doar zeci de metri de proprietarii care s-au distrat de zor. Si această se anunţă incendiară, mai ales că sunt asteptaţi să vină noi turişti.

Într-o atmosferă boema, la Vama Veche, 5.000 de tineri au sfidat temperatura destul de scăzută, de numai 10 grade Celsius şi au încins o petrecere pe cinste. Unii s-au încălzit în jurul focului, alţii cu câteva pahare sau dansând pe ritmuri nebuneşti. Muzica dată la maximum a animat petrecerea, dar nu i-a deranjat pe cei care au "obosit" prea devreme.

La terase, atmosfera a fost aceeaşi. Petrecăreţii au improvizat rapid un ring de dans chiar printre mese. Adevăraţi maeştri de ceremonii, unii tineri au strigat, fericiţi, cât i-au ţinut plămânii.

150 de de francezi au fost dovada vie că faima petrecerilor din Vama a ajuns departe. Şi-au luat chitările şi au ţinut morţis să vadă cu ochii lor cum se distrează românii de 1 Mai.

60222145.jpg

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii