Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Referendumul din 6 noiembrie măreşte programul de lucru de la Evidenţa Populaţiei

ro

03 Nov, 2011 17:36 946 Marime text

Pentru buna desfasurare a exercitarii dreptului de vot a cetatenilor judetului Consanta la referendumul judeţean din data de 6 noiembrie 2011, cetatenii trebuie sa aiba actele de identitate in termen de valabilitate, nedeteriorate, in conformitate cu noul nume in cazul modificarii starii civile. In acest sens, pentru a face fata solicitarilor mari de intrare in legalitate cu acte de identitate care se fac cu ocazia manifestarilor prin vot a dreptului cetatenilor de a se implica in viata comunitatii, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Constanta, pentru ca cetatenii sa poata vota pana la sfarsitul zilei de duminica 6 noiembrie 2011, si-a suplimentat Programul de lucru cu publicul dupa cum urmeaza :

JOI, 3.11.2011 - RESTITUIRI ACTE DE IDENTITATE si in intervalul de timp dintre ORELE : 8.30 - 10.30 ( pe langa programul normal de RESTITUIRI dintre Orele 10.30 - 12.30 )

VINERI, 4.11.2011 - RESTITUIRI ACTE DE IDENTITATE si in intervalul de timp dintre ORELE : 16.30 - 18.30 ( pe langa programul normal de RESTITUIRI dintre Orele 14.30 - 16.30 )

Deasemenea, va fi deschisa suplimentar activitatea noastra cu publicul si pentru PRIMIRI DOCUMENTE si pentru RESTITUIRI ACTE DE IDENTITATE, astfel :

SAMBATA 5.11.2011 - intre ORELE 8.00 - 13.00

DUMINICA 6.11.2011 - Intre ORELE 7.00 - 21.00

Constantenii care si-au depus documentele pentru eliberarea actelor de identitate in zilele de 24, 25, si 26 octombrie, pentru a participa la vot, sunt invitati in zilele de sambata 5 noiembrie si duminica 6 noiembrie, cf. programului de mai sus, la ghiseul nostru de RESTITUIRI pentru eliberarea actelor de identitate. Si ceilalti constanteni care, dintr-un motiv sau altul, au intarziat sa-si ridice cartile de identitate pentru care au depus cereri insotite de documente, sunt rugati sa o faca in cadrul programului nostru de lucru suplimentar dedicat REFERENDUMULUI JUDETEAN.

Mentionam ca in zilele de 5 si 6 noiembrie nu se vor primi documente pentru eliberarea actelor de identitate pentru tinerii sub 18 ani si pentru schimbarile de domiciliu din interiorul localitatii datorita faptului ca astfel de operatiuni nu au incidenta cu exercitarea dreptului de vot, listele de vot fiind deja intocmite. Va reamintim faptul ca, pentru DEPUNEREA DOCUMENTELOR, trebuie sa aveti documentele de stare civila si dovada adresei de domiciliu la dvs., si in original si in copie. Deasemenea este nevoie si de prezenta proprietarului spatiului de locuit ( sau act notarial cu acordul proprietarului ). In lipsa unuia din documentele mentionate solicitantii vor putea primi carti de identitate provizorii, valabile ( max. 1 an. ) in orice circumstante ca si cartile de identitate ( exceptand cazul trecerii titularilor peste granita Romaniei ).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii