Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii au dispus neinceperea urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

ro

22 Dec, 2009 19:59 1007 Marime text

elena11.jpgOficialii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au confirmat, marţi, că s-a dispus neînceperea urmăririi penale în cazul Elenei Udrea, informeaza NewsIn, preluat de hotnews. Comisia parlamentară care a verificat activitatea Elenei Udrea, în calitate de ministru al Turismului, a cerut în luna septembrie începerea urmăririi penale pe numele sau.

Informaţia privind NUP-ul primit de Udrea a fost facută publică de Mircea Toader, liderul deputaţilor PD-L. La Realitatea FM, aceasta a spus că Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus neînceperea urmăririi penale pentru toate capetele de acuzare cercetate de Parlament în cazul Elenei Udrea, deci nu mai sunt probleme ca ea sa fie desemnată ministrul Dezvoltării şi Turismului.
Elena Udrea a fost acuzată de comisia parlamentară de anchetă de abuz în serviciu, neglijenţă în serviciu, instigare la infracţiunea de abuz contra interesului public şi conflict de interese. Comisia parlamentară a verificat activitatea Elenei Udrea, în calitate de ministru al Turismului, şi a cerut începerea urmăririi penale pe numele său. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii