Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins în timp ce fura ţigări şi cartele telefonice

ro

08 Oct, 2012 18:18 1034 Marime text
Ca urmare a activităţilor de investigare desfăşurate de poliţiştii Secţiei 3 într-o cauză de furt calificat, în cursul zilei precedente suspectul a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 29 de zile pentru furt calificat.

Duminică, la ora 02.10, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către dispecerul de serviciu al unei societăţii de pază, cu privire la faptul că agenţii de pază au identificat o persoană de sex bărbătesc în interiorul unei unităţi comerciale situată de pe bulevardul I.C. Brătianu, din municipiul Constanţa.

Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului a stabilit că este vorba de Cătălin B. (30 ani), din Constanţa, iar la controlul corporal sumar efectuat, asupra acestuia au fost descoperite 23 cartele reîncărcabile sigilate, emise de diferiţi operatori de telefonie mobilă.

Pe parcursul verificărilor efectuate, în zona din apropierea societăţii comerciale au fost identificate 25 cartoane cu ţigarete. Prejudiciul cauzat estimat la aproximativ 3.500 lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentantului unităţii comerciale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii