Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primele dezertări din tabăra lui Blaga. Află în text cine a schimbat echipa

ro

16 Mar, 2011 01:22 2022 Marime text

flutur_70759100.jpgGheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, va semna miercuri moţiunea lui Emil Boc pentru preşedinţia PDL. Liderul democrat-liberal nu este singurul care dezertează din tabăra lui Vasile Blaga.

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur întoarce armele înainte de Congres, au declarat pentru REALITATEA.NET, surse de la vârful PDL. El a fost convins de Emil Boc şi Elena Udrea să se alăture echipei susţinute de Cotroceni, deşi iniţial bătuse palma cu Vasile Blaga pentru unul din cele patru posturi de prim-vicepreşedinţi.

Întrebat de REALITATEA.NET dacă miercuri va semna pentru Boc, Flutur s-a eschivat: "Nu mă grăbesc. Mai am timp de gândire".

Susţinerea organizatiei Suceava este extrem de importantă pentru candidaţi, mai ales că numărul de delegaţi la Congres se va stabili şi în funcţie de rezultatele electorale, iar PDL s-a clasat pe primul loc în Moldova la ultimele alegeri.

Flutur nu este singurul care schimbă echipa. Au facut-o înaintea lui liderii organizaţiilor Călăraşi şi Ialomiţa, Stelian Fuia şi Marinică Cazacu, ambii daţi ca susţinători siguri ai lui Blaga.

Astfel, Emil Boc are deja susţinerea a 30 de organizaţii, iar fostul ministru de Interne doar a doar 18, deşi miza la start pe cel puţin 20 de judeţe. "S-au retras mulţi de pe lista lui Blaga şi se vor mai retrage. Vor mai fi surprize, o să vedeţi", susţin surse democrat-liberale.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii