Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul nostru si femeile din viata lui Radu Mazare, incurcat de dubla finalizare sexuala

ro

07 May, 2011 09:42 5803 Marime text

mazare-cada-550x346.jpgRadu Mazare si Cristi Brancu au dezbatut vineri seara pe larg cateva subiecte fierbinti. Printre ele s-a aflat si dubla finalizare, despre a carei existenta Radu Mazare a aflat rasfoind presa mondena.

"Ai auzit de dubla finalizare? Eu am stat si m-am tot intrebat, cum vine asta? Adica finalizarea ei si finalizarea lui? Mi se pare incredibil. Oricum, am citit despre ea din presa mondena", a marturisit Radu Mazare explicand ca dincolo de natura acestui act se simte dezamagit de tariful practicat in Romania. "Stii cat de ieftina este dubla finalizare la noi? 50 de ron! Mai ieftin decat in Tailanda".

Discutiile cu iz fierbinte nu s-au oprit aici. Radu Mazare a insistat inca o data asupra nevoii de a transforma turismul romanesc intr-un paradis sexual. "Stii ce vinde cel mai bine? Muzica si sexul la noi la plaja. Eu ma lupt ca pe litoralul nostru sa vindem distractie si sex. Asta s-a cautat si de 1 mai!".

Pentru a atinge si sfera personala, Radu Mazare a oferit si cateva detalii de ordin intim, dezvaluind ce fel de femei il atrag sexual si mai ales ce fel de femei nu il atrag deloc sexual. "Imi plac femeile slabe, trase prin inel. Numai din astea am avut. Cat despre silicoane am doar un cuvant de zis: exclus! Nu suport botoasele, nu suport nici femeile cu silicoane!".

Radu Mazare a vorbit, cu ceva zgarcenie, si despre femeile celebre alaturi de care a trait cateva flirturi romantice, adica Tania Budi si Ramona Badescu. Despre Tania Budi, Mazare s-a plans ca nu i-a permis sa ii dea jos pantalonii: "Eu ii trageam de pantaloni in jos, ea tragea de ei in sus. Nu s-a finalizat nimic intre noi, s-a intamplat demult si de atunci am devenit prieteni".

Cat despre Ramona Badescu, primarul s-a laudat ca a cunoscut-o personal, dar tot fara finalizare. "Am cunoscut-o in perioada in care stia sa vorbeasca foarte bine romaneste, nu avea accent. Oricum, femeia este mobilata intelectual", a povestit Radu Mazare.

Sursa: http://www.antena2.ro/

Sursa foto: http://romanika.eu

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CINSTE LOR 08 May, 2011 18:57 TARE E MIOARA TUTU CU ALPHA MEDIA EI SI TARE E PRIMARUL VRABIE CU PESTERA LUI. CE SPECTACOL AU FACUT SI CE EMISIUNI FAC LA TV ALPHA MEDIA DE NOTA 20. BRAVO SI CINSTE LOR FAC ECHIPA MINUNATA. AU DAT GATA MEDGIDIA ! DACA ISI PUN IN CAP EI AMNDOI DAU GATA JUDETUL! CINSTE LOR!