Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preda dezminte zvonul potrivit caruia Emil Boc si-ar fi scris demisia

ro

18 May, 2010 12:07 919 Marime text

Democrat-liberalii infirmă zvonurile potrivit cărora premierul Emil Boc şi-ar fi depus demisia de la şefia Guvernului încă de acum două săptămâni. Informaţia a fost negată de vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, care a anunţat şi ridicarea embargoului impus de PDL anumitor televiziuni. "Eu nu pot să confirm aşa ceva, nu pot să cred şi nu-mi convine aşa ceva, ca un preşedinte de partid să fi făcut gestul ăsta", a declarat viepreşedintele PDL, Cezar Preda.

Cezar Preda a confirmat, pe de altă parte, ridicarea embargoului pus de PDL asupra prezenţei membrilor săi în emisiunile televiziunilor considerate ostile Guvernului. "Nu mai este la ora actuală un embargo. Este un moment important şi cei care reprezintă puterea trebuie să fie la masă şi atunci când se spun lucruri neconforme cu ceea ce vrem să facem. Să spunem noi ceea ce trebuie să facem", a completat Cezar Preda.

Vicepreşedintele PDL a mai precizat că miniştrii democraţi trebuie să dea explicaţii la partid despre activitatea lor în Guvern.

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, aseară, la Realitatea TV, că premierul Emil Boc şi-a semnat demisia din fruntea Executivului încă de acum două săptămâni.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii