Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 1.000 de angajati din sistemul sanitar ar putea fi disponibilizati

ro

21 May, 2010 12:49 1154 Marime text

Ministerul Sănătăţii intenţionează să dea afară peste 1.100 de angajaţi din unităţile subordonate, începând cu 1 august, care precizează că funcţionarii ar putea primi, în virtutea contractului colectiv de muncă, între 5 şi 24 de salarii compensatorii. Primii vizaţi de disponibilizării sunt angajaţii din cele 42 de Direcţii de Sănătate Publică. Săptămâna trecută, ministrul Cseke Attila a declarat că e nemulţumit de activitatea Direcţiilor de Sănătate Publică, iarstructura organizatorică a acestor instituţii deconcentrate trebuie modificată.

Reducerea schemelor ar putea intra în vigoare de la 1 august. Numai că, potrivit contractului colectiv de muncă, în caz de disponibilizare, funcţionarii ar putea primi între 5 şi 24 de salarii compensatorii.

Ministrul a anunţat că va tăia şi din funcţiile de directori, astfel încât din cinci directori la fiecare direcţie, vor rămâne doar trei.

Sursa: newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 21 May, 2010 09:27 De ce MIA de salariati sa NU fie DISPONIBILIZATI mai bine in PARLAMENTUL Romaniei si NU in sistemul sanitar ???