Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Marcel Ciolacu „Prioritatea mea din aceste zile este să găsesc soluții pentru a corecta inechitățile sociale adunate într-un deceniu“

ro

24 Jan, 2024 16:43 660 Marime text
Foto: Facebook/Marcel CiolacuPremierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit astăzi cu oamenii din sistemul apărării naționale, menționând că prioritatea sa din aceste zile este să găsească soluții pentru a corecta inechitățile sociale adunate într-un deceniu. 

Prim-ministrul a menționat că mâine are programată întâlnire cu liderii SANITAS, motiv pentru care astăzi a vrut să discute cei de la baza sistemului sanitar – medici, asistente, infirmiere, brancardieri, personal TESA și să afeu cum văd ei rezolvarea situației din acest domeniu. 

„Prioritatea mea din aceste zile este să găsesc #soluții pentru a corecta inechitățile sociale adunate într-un deceniu. De aceea, am decis să reduc la maximum timpul alocat festivităților oficiale și să mi-l dedic întâlnirilor cu reprezentanții tuturor categoriilor sociale care reclamă asemenea nedreptăți.

Ieri, am discutat cu sindicaliștii din domeniul ordinii publice, din poliție și sistemul penitenciar. Astăzi, cu oamenii din sistemul apărării naționale.
Iar, înainte de întâlnirea de mâine cu liderii Sanitas, am vrut să-i ascult pe cei de la baza sistemului sanitar – medici, asistente, infirmiere, brancardieri, personal TESA și să aflu cum văd ei rezolvarea situației din acest domeniu. Pentru asta am fost la Spitalul Universitar din București.

În același timp, m-am asigurat că la Guvern se lucrează la finalizarea actelor agreate cu fermierii și transportatorii.

Indiferent cât de complicat va fi, sunt convins că vom găsi, împreună cu liderii responsabili din toate domeniile prioritare ale societății, rezolvări echilibrate la problemele cu care se confruntă.

Cred că românii nu mai așteaptă de la liderii lor tăieri de panglici și hore, ci soluții #concrete și #oneste care să genereze echitate socială!“ - a transmis premierul Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook. 

Citește și: 

Condiţiile de muncă și de viață ale militarilor și nevoile de înzestrare ale Armatei, printre subiectele discutate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii