Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paula si Ovi, in aceasta seara pe scena Eurovisionului

ro

27 May, 2010 13:00 771 Marime text

Echipa României „va cânta cu foc" în semifinala Eurovision de astăzi. Aşteptarea a luat sfârşit. În această seară, după luni de muncă, „Playing with fire", piesa interpretată de Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu ce reprezintă România la Eurovision, va răsuna pe Telenor Arena. Dacă în prima semifinală atât compoziţiile, cât şi showul participanţilor n-au excelat, spectacolul fiind mai mult sugerat, cea de-a doua semifinală se anunţă mai colorată, cu melodii de calitate şi mai multe efecte speciale pe scenă.

„Playing with fire" va fi a zecea piesă din concurs, iar Paula, Ovi şi cele patru fete din baking vocals sunt convinşi că vor face spectacol la Oslo. Piesa de rezistenţă în show-ul prezentat de România este deja cunoscutul pian dublu, transparent creat de Radu Bucura, soţul Paulei, la care va cânta împreună cu partenerul ei, iar scena va fi inundată de flăcări.

La casele de pariuri, echipa României este creditată cu şanse bune de a ajunge în finală, chiar dacă nu este văzută ca favorită pentru 29 mai. Dacă în semifinală site-ul de pariuri gamebookers.com ne plasează între primele 10 finaliste, pentru finală suntem creditaţi cu un loc în cea de-a doua jumătate a clasamentului.

Sursa: evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii